+40 741 948 668 / +40 747 397 879

Servicii design mobilier pe comanda

Proiectare, executie, montaj mobila pe comanda

Acasa / Servicii mobilier pe comanda

Servicii mobila pe comanda

Mobilate.ro isi propune sa ofere clientilor sai cele mai bune servicii.
De la servicii design mobilier, proiectare, pana la finalizarea montajului dorim sa oferim o experienta frumoasa si fructuoasa.
Va asteptam sa ne vizitati in showroom, pe strada Raureni, 129, vis-a-vis de Politia Rutiera.

Pasii spre mobila ta.

  • Incepem prin a ne cunoaste. Asta e primul pas. Neaparat trebuie sa ne vedem la fata locului, unde mobilierul va fi montat. Trebuie tinut cont de fiecare unghi, priza, sau orice altceva ce se poate interpune in planul mobilierului. In functie de complexitatea proiectului oferim consultanta. Ideile vin doar daca ne stoarcem creierii impreuna.
  • Pasul doi: Stabilim dimensiunile mobilierului si necesitatile tale, ne punem de acord pe partea de accesorii si feronerie. Accesoriile dau personalitate mobilierului. Dupa ce trecem de partea tehnica, alegem din paleta de materiale, culori si texturi. Doamnele au cuvantul.
  • Pasul trei: Punem proiectul in sistem 3D, il optimizam si ti-l prezentam.
  • Pasul patru: Daca totul este in regula, stabilim pretul si dupa negocieri dure semnam un contract de prestari servicii in care punem tot ce am discutat. Asa e corect. Ambele parti sunt protejate.
  • Pasul cinci: Producem mobilierul. Totul se produce dupa standarde ridicate cu utilaje performante, indiferent ca e vorba de debitare, cantuire sau ansamblare. Avem mare grija la detalii, acestea fac diferenta.
  • Pasul sase: Transportam mobilierul la locul de instalare. Tu trebuie doar sa ne primesti in casa. Montam mobilierul conform proiectului.
  • Pasul sapte: Udam proiectul, noi dam berea, tu gratarul. Glumim, ne multumim cu satisfactia clientului. Face cat o suta de gratare.
Servicii mobilier

Masuratori mobilier pe comanda

Venim la tine, facem poze la spatiul unde urmeaza a se monta mobila, facem masuratori, schitam in plan toate prizele, conductele, si tot ce ar putea intra in conflict cu noul mobilier pe comanda. Aflam dorintele tale, si le transmitem mai departe la proiectare si design.

Consultanta mobilier pe comanda

Oferim consultanta clientilor nostri pentru a lua decizia cea mai buna. Stim din experienta ca succesul unei lucrari este dat si de informarea clientului.

Proiectare mobila si mobilier personalizat

Schitele se transpun in sistem 3D, unde vei putea vedea cum va arata mobilierul tau in planul incaperii. Se optimizeaza, se finiseaza, iar la final ti se prezinta proiectul.

Productie mobilier la cerere

Aici intervine maiestria si experienta colegilor de la productie. De la debitare si pana la ansamblare se lucreaza cu rigurozitate si seriozitate, avand foarte mare grija la detalii. Muchiile se verifica de cel putin 2 ori pentru a nu fi nici macar o ciobitura, se cantuieste materialul si se ansambleaza corpurile.

Montaj mobilier pe comanda

A venit si partea mult asteptata de catre tine, montam mobilierul. Aducem mobilierul la tine si conform planului stabilit se executa lucrarea. Se lucreza atent, curat si mai important cu seriozitate. Lucrarea ta vrem sa o punem si pe site, asa ca va fi si cartea noastra de vizita.

Garantie lucrare mobilier

Toate produsele noastre au o garantie de 24 de luni de la data montajului.