+40 741 948 668 / +40 747 397 879

Despre noi

Producator mobilier pe comanda

Acasa / Despre noi

Productie mobila si mobilier din PAL si MDF

Design si productie mobila si mobilier pe comanda din PAL si MDF

Incepand de la concept si design pana la productie si montaj, depunem orice efort necesar pentru a produce un mobilier ce ar putea starni invidia celor mai pretentiosi critici.

De ce sa alegi un mobilier pe comanda.

Un mobilier produs pe comanda este unic si reprezentativ. Mobilierul face parte din viata ta de zi cu zi, iar noi suntem convinsi ca iti doresti sa iti petreci viata inconjurat de lucruri frumoase, care te reprezinta. Da, mobilierul este unul dintre bunurile care reprezinta caracterul proprietarului.

Este ca o carte de vizita atunci cand cineva paseste in casa ta. Va sti dintr-o privire ce gusturi ai si ce fel de persoana esti.

Mobila te reprezinta.

Asa ca noi, cei de la mobilate.ro, prin experienta noastra si prin priceperea mesterilor nostri, vom incerca sa-ti construim un mobilier pe comanda, exact cum ti-ai dorit. Si ne dorim sa fie cartea ta de vizita, pentru ca ne dorim sa facem parte dintr-o carte de vizita impecabila.

Mobilier pe comanda

Mobila si mobilier pentru bucatarie, baie, living, dormitor, dresing, hol.
De asemenea avem experienta in productia de mobilier pentru sali de asteptare, baruri si restaurante, magazine, sedii de firma.

Chiar daca la prima analiza un mobilier pe comanda pare mai scump decat un mobilier de serie, cu timpul acesta isi va amortiza investitia
si-si va dovedi durabilitatea si utilitatea.

Avantaje mobilier pe comanda:
Este 100% personalizat;
Se folosesc toate spatiile, maximizand utilizarea spatiilor de depozitare;
Functionalitati extinse;
Incadrarea perfecta a electromenajerelor;
Este mult mai durabila;
Grija transportului si a montajului este a noastra.

Mobilier pe comanda
 

Suntem o companie tanara, cu ambitii mari si vointa pe masura. Producem mobila si mobilier din PAL si MDF pe comanda in Ramnicu Valcea.
Am inceput cu proiecte mici, schitate in creion, dar intodeauna cu atentie la cele mai mici detalii si la dorintele clientului. Am incercat sa tinem pasul cu vremurile si tehnologia. Uneori ne-a reusit, alteori nu. Intodeauna am pus accent pe calitate si asta vom face in continuare. Suntem mandri de fiecare data cand vedem satisfactia clientului si cu atat mai mandri cand suntem recomandati.

Ne plac lucrurile de calitate, de aceea facem mobilier care sa satisfaca cele mai exigente cerinte. De ce? Pentru ca altfel ar insemna sa renuntam la ideile care ne definesc ca echipa. Viziunea noastra este sa cream mobilier pentru oameni care stiu ce vor.

Experienta, viziune, calitate, corectitudine, atentie la nevoile clientului.

Calitatea serviciilor noastre.

Profesionalism99%
Consultanta90%
Proiectare90%
Analiza95%
Producator de mobila si mobilier pe comanda

Mobila din pasiune

Afla detalii

Servicii mobilate.ro

Va oferim o gama completa de servicii de design, productie si montaj mobilier pe comanda.

Design si proiectare

Dupa discutia preliminara si masuratori foarte precise totul trebuie pus in proiect. Se schiteaza in creion, dupa care totul se pune in program de proiectare 3D. Se contureaza proiectul, se aduc ajustari unde este cazul si se prezinta beneficiarului.

Productie si montaj

Dupa ce prima etapa s-a incheiat cu succes, se incepe productia mobilierului. Se debiteaza, se cantuieste, se lucreaza cu atentie si grija la fiecare detaliu. Odata terminata aceasta etapa, se trece la faza de transport si montaj la beneficiar.

Garantie

Oferim pentru mobilierul produs de noi o garantie de 24 de luni. Stim cum si cu ce materiale se produc mobilierele noastre, asa ca oferim garantia cu toata increderea. Chiar si dupa cele 24 de luni, colegii nostri va pot ajuta oferindu-va servicii de post garantie.

Hai la noi la atelier pentru mai multe detalii: Calea Bucuresti 183A

0741 948 668 / 0747 397 879