Producator case din lemn

Standarde europene

Acasa / Case din lemn

Productie case din lemn

Proiecte moderne

Productie case din lemn

Productie case din lemn

De la un vis pana la realitate poate fi doar un pas daca alegi sa lucrezi cu noi.
Producem si montam case din lemn la cele mai inalte standarde de calitate.
Vino cu ideea si noi o sa o transpunem in realitate. Incepem cu o schita, dupa care elaboram un proiect si stabilim costurile. De aici ne ocupam noi de tot ce inseamna constructia casei. Echipele noastre de la proiectare si pana la montaj au o experienta vasta in domeniul productiei caselor din lemn.
Suntem deschisi la idei, asa ca de-abia asteptam sa le auzim pe ale tale.
Odata terminata casa, va trebui mobilata. Avem si aici solutia. Suntem producatori de mobilier pe comanda.

Case lemn din panouri

Iti doresti rapid o casa din lemn, care sa arate bine, sa fie eficienta energetic si sa ti-o si permiti? Casele din lemn produse din panouri sunt o inovatie in constructia de locuinte. Panourile se produc in hala noastra conform planului, dupa care se monteaza la client. Aceste case beneficiaza de o izolatie foarte buna, atat termica, cat si contra umezelei.

Case lemn "blana pe blana"

Case din lemn ce se construiesc la client. Dupa ce se monteaza structura, peretii se construiesc blana cu blana. Acesta este stilul clasic de constructie al caselor, mod in care se construieste de mii de ani. Acest mod de aconstrui case s-a dovedit a fi unul foarte bun, drept pentru care este folosit si in zilele noastre.

Mobilier curte si gradina

Mobilier pentru curte si gradina, din lemn masiv, tratat la cele mai inalte standarde, pentru a dura o viata. Producem mese de gradina, bancute, foisoare, leagane, suporti plante. Acest mobilier in afara faptului ca este foarte durabil, se potriveste foarte bine intr-un peisaj autentic de tara. Creeaza o stare de relaxare si cu siguranta va fi atractia de la orice petrecere in aer liber.