Despre HPL (High Pressure Laminate)

HPL este mai mult decât o suprafață. Este un material de suprafață modern, foarte atractiv și multifuncțional. Produsul remarcabil și caracteristicile de mediu îl transformă într-un material flexibil în aplicare, care este deasupra altor materiale de suprafață și este utilizat în aproape toate domeniile vieții cotidiene, cum ar fi bucătăria, mobilierul de birou și camera de zi, băile, acoperirea pereților, construcția de unități de vânzare cu amănuntul, precum și a unităților comerciale și fabricarea vehiculelor. Iar noi domenii de aplicare așteaptă să fie explorate.

Succesul de lungă durată al HPL se bazează pe caracteristicile preeminente ale produsului. Standardul european EN 438 prevede mai mult de 20 de caracteristici pe care HPL trebuie să le îndeplinească. HPL constă din mai multe straturi de celuloză rezinate și hârtii decorative din rășină melaminică care sunt presate și compactate la cald. Consistența specială și procesul de producție conferă HPL caracteristici remarcabile

rezistent la impact
rezistent la abraziune și la zgâriere
rezistent la razele solare
rezistent la produse chimice
rezista pana la 180 grade celsius
igienic
sigur pentru alimente

HPL nu este un produs nou, inventia lui datand din 1913, dar datorita inovatiilor aduse, acesta tinde sa devina un material din ce in ce mai folosit.

Pentru a vedeam mobilierul nostru produs pe comanda va invitam sa vizitati pagina noastra www.mobilate.ro/portofoliu
Producem mobila pentru bucatarie, hol, living, dormitor.

Sursa: http://www.icdli.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *